Gastenboek

In het gastenboek van Gastouderopvang Hamertje Tik kunt u een aantal reacties van onder andere onze vraagouders lezen. Laat gerust een reactie achter, wij stellen uw mening zeer op prijs!

16 thoughts on “Gastenboek

 1. Hoi Hennie!

  Wat een mooie website!
  Onze kinderen gaan ook altijd met veel plezier naar je toe!

  Tot gauw!

  Groetjes,

  Bas, Els, Wiebren en Marit

 2. Lieve Hennie,
  Of zoals Sven zou zeggen, mijn Hennie.
  We vinden het heel fijn dat onze kinderen zich zo thuis bij jou voelen.
  Wat heb je een mooie site! Alles staat erop, keurig hoor.
  Liefs, Maaike en Co.

 3. Een nieuwe site! Wat leuk! Ook even een nieuwe berichtje dan!
  We zijn nog steeds supertrots op jou. Ook ontzettend leuk om te lezen hoe de vroegere gastkindjes het bij ons hebben gehad thuis! Super! Je zorgt voor een warm 2e thuis…en daar gaat het om. Mooi doorgaan daarmee, je doet het geweldig.

  Lieve groeten van ons uit Wolvega!

 4. Hoi Hoi,

  De site ziet er goed uit. Je bent alweer een flink aantal jaar werkzaam als gastouder en die ervaring zie je terug in je dagelijkse werkzaamheden. Zelf heb ik ook nog assistentie verleend toen ik nog thuis woonde en dit was altijd wel een leuke afwisseling naast mijn studie. Ik heb diverse kleintjes groot zien worden waarvan de oudsten inmiddels al op de middelbare school zitten. Het is erg leuk om de ontwikkeling van een kind mee te maken en ze te zien groeien.

  Heel veel succes met je website Mem!

  Liefs, je dochter Annemarie

 5. Hoi!
  Pim is toen hij 1 was bij jou gekomen en gebleven tot hij 2,5 was. Hij heeft het altijd heel erg naar zijn zin gehad. Succes met de opvang!
  Groeten van Pim, Geeske en Ruben

 6. Hallo Lieve schat,
  Wat heb jij een schitterende website,
  Hij beschrijft heel duidelijk wat je doet.
  Ik ben natuurlijk wel betrokken geweest bij het onstaan hiervan, maar je hebt het toch grotendeels zelf gerealiseert en dat verdient een dikke pluim.
  Ik wens je veel succes hiermee en hoop dat er veel respons op komt.

  Dikke tuut,
  Dyn Mรขntsje.

 7. Hallo Hennie,
  Wessel was 4 jaar toen hij bij jou voor opvang kwam en Jildou 2 jaar.
  Inmiddels zijn we 11 jaar verder en hebben onze kinderen geen opvang meer nodig.
  Wessel en Jildou hebben bij jou en je gezin altijd een prima thuis gehad.
  Gezellig samen tussen de middag eten aan tafel en lekker spelen na schooltijd. We zijn blij dat we destijds zo’n fijn, warm gastgezin bij jullie hebben gevonden.
  Bedankt voor alles en heel veel succes.

  Groetjes Age en Alice

 8. Hoi Hennie,

  Netjes en leuk gedaan je website! Super!!
  We zijn erg benieuwd hoe Ivan het bij jou zal gaan vinden, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dat helemaal goed gaat komen!!

  Groetjes,
  Peter, Marjolein & Ivan

 9. hoi henny,

  Ik ben als baby bij jouw gekomen het is voor mij altijd mijn tweede thuis geweest. Het was altijd gezellig bij jullie. , Met zijn allen aan tafel eten was leuk. Ook werd ik soms extra verwend met lekkere hapjes. Leren fietsen was heel spannend en het is gelukt.. Toen ik al wat ouder was vond ik het leuk om met de kleintjes te spelen en soms mocht ik zelfs, met wat hulp natuurlijk, de fles geven. Verjaardagen, sinterklaas en kerst waren ook gezellig. Nu ik al op de middelbare school zit mag ik nog altijd bij je langs komen en dat is fijn. Zelf heb ik geen broers of zussen, maar toch heb ik nu een grote broer (Johannes) en twee grote zussen (Annemarie en Angelique ) bij gekregen en natuurlijk Davy de hond.

  • Hoi Reinder,

   Wat heb je een mooi stukje geschreven. Jij bent ook zeker mijn (kleine) broer ๐Ÿ˜‰ Inmiddels ben je niet meer zo klein maar ik heb je nog de fles mogen geven toen je een baby was. We hebben altijd veel lol gehad met jou in huis en je was een hele goeie steun voor Henny heb ik begrepen. Ik heb een hele leuke tijd gehad met jou (van het jou leren fietsen tot aan onze bruiloft)

 10. Hallo Hennie,
  Je site is goed geslaagd. Kort en duidelijk waar het om gaat.
  Een aanrader voor menig ouder die op zoek is naar opvang voor hun kinderen.
  Met jou als gastouder zal elk kind en ouder tevreden zijn.
  Veel succes verder.
  Groeten Henk en Roelie

 11. Hallo Hennie,
  De website is heel mooi geworden! ๐Ÿ˜‰
  Onze kinderen Lieke en Lars gaan elke dag met heel veel plezier naar je toe en komen met veel enthousiaste verhalen weer thuis! Ze voelen zich allebei echt bij jullie thuis en dat vinden wij heel belangrijk. We zijn erg tevreden over je en hopen dat je dit nog heel veel jaren voor ons blijft doen!
  Groeten, Pieter & Silvia

 12. Hallo zus,
  Een geweldige leuke site heb jij. Ik ben vorig jaar een keer bij jou wezen kijken hoe het ging met de kindertjes waar je altijd zoveel leuke verhalen over hebt. Ik heb toen erg genoten zowel van jou als van de kindertjes. Je bent hartelijk, zorgzaam en erg lief voor ze, niets is jou dan ook teveel. Ook vond ik dat ook de ouders, kinderen en jij een erg goede band hebben. Heel veel succes zus bij jou zijn de kinderen in goede handen.

 13. Hoi Hennie,
  Ik heb even naar je site gekeken en dat ziet er leuk uit! We zien elkaar vast nog wel eens via gastouderbureau Welkom Kind. Heb ook even op de site van Angelique gekeken. Via haar zijn ik, jij en niesje toch als zelfstandig gastouder overgestapt naar W.K. En een (oppas) Oma van een van de kindjes hier gaat ook overstappen.
  Veel succes en groetjes uit Sneek, Yvonne
  http://www.yippee-kinderopvang.nl

 14. Aan mij de eer om als eerste wat neer te zetten, leuk!
  Je bent al heel wat jaren actief als gastouder, waarvan de laatste tien jaar als zelfstandig gastouder. Wat ik heb kunnen zien is dat je dit altijd met veel enthousiasme en creativiteit en liefde hebt gedaan en nog steeds doet.
  Een prachtige site mem met prachtige foto’s! Zo kunnen we het in Wolvega toch even in de gaten houden!

  Veel liefs van Rob en Angelique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *